Informatie over het houden en verzorgen van een dwergpapegaai
Jonge vogeltjes

Wij kunnen ook tamme vogels leverenDoor de verkoop en een verhuizing van mijn andere onderneming, kan ik tot juli 2014 minder actief zijn dan voorheen, het hobbymatig kweken met Agaporniden gaat wel gewoon door in iets mindere mate. U kunt ons altijd mailen voor eventuele verder informatie.

Time Out is een groep van vrijwilligers uit het marnegebied die 1x per maand een tocht organiseert in het MarnegebiedArray. Vanaf april t/m september organiseren wij tochten onder de man of aangespannen.

Wat heb je nodig:

– een eigen paard/pony en /of aanspanning ervaring in het buiten rijden goed verzekerd zijn omdat je geen aanspraak kan doen op de organisatie als u schade hebt aan U zelf of derden.
Op de aangespannen tochten proberen wij een huifkar mee te laten rijden. Ook krijgen de menners een route beschrijving mee. Hierdoor kunnen ze kiezen of ze individueel of in groepsverband willen rijden. De ruiters gaan in groepsverband een tocht maken en kunnen kiezen voor een gewone stap, draf en galop groep of ze kunnen in een snelle groep waar nog wel eens een sprintje getrokken word.

Time_out_buitenrittenVoor meer informatie, klikt u gewoon even op de foto.